Smart Secure Yourself

Veilig omgaan met je gegevens in de cyberwereld is actueler dan ooit. Speel de game Smart Secure Yourself en je leert op een snelle en makkelijke manier hoe je dit kunt doen.

 

Houding en gedrag veranderen

Spelers moeten in de game nadenken over hun eigen gedrag in de cyberwereld. Waar liggen jouw blinde vlekken? Hoe ga je om met je privacy en de beveiliging van je devices, met je accounts? Aan de hand van verschillende scenario's ontdek je hoe goed je het doet op het gebied van informatieveiligheid.

Er zijn twee versies van de game: een eenvoudige variant die gratis te spelen is en een variant die meer mogelijkheden biedt die via een licentie af te nemen is bij SURFmarket. Beiden zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

Gratis versie

Een eenvoudige variant op de game is gratis te spelen voor iedereen die actief is binnen onderwijs en onderzoek. Je kunt direct aan de slag en indien gewenst de resultaten naar je e-mailen.

Speel hier de gratis versie.

Uitgebreide versie

De uitgebreide game is verkrijgbaar als licentie voor een periode van 1 tot 3 jaar. Hierin kunnen teams het tegen elkaar opnemen en zijn meer spelelementen in verwerkt. Alle prijsinformatie vind je op Mijn SURFmarket. Log in op Mijn SURFmarket en bekijk de overeenkomst voor de security awareness game van Mindgame.

Nadat de licentie geactiveerd is, is deze versie van de game te spelen op www.smartsecureyourself.nl.   

Deze game is ontwikkeld in samenwerking met informatiebeveiligers van 8 onderwijsinstellingen. 

Laatste wijziging op 12 mei 2017